Reizen | Zo maak je snel een vakantiefotoboek

Herkenbaar? Je komt net terug van een prachtige vakantie en je telefoon staat vol met vakantiefoto’s. Het liefst wil je het fotoboek direct in handen hebben, maar het maken van een fotoboek kost ook tijd. Met deze handige tip kan ook jij je fotoboek snel af hebben.

STAP #1 INSTALLEER EEN FOTOBOEKAPP

Installeer een fotoboek app die voor jou makkelijk werkt. Ik gebruik altijd de fotoboekapp van Albelli. Deze heeft niet veel keuzes in lay-outs, maar is wel erg overzichtelijk en makkelijk om mee te werken.

STAP #2 MAAK VOORDAT JE REIS BEGINT EEN FOTOBOEK AAN

Kies het formaat fotoboek die jij graag wilt ontvangen na de vakantie en volg alle daaropvolgende opties. Je zorgt er dus voor dat je het fotoboek al hebt aangemaakt, zodat je de eerste vakantiekiekjes direct kan toevoegen zodra je gestart bent met je vakantie.

STAP #3 VUL HET FOTOBOEK AL TIJDENS DE VAKANTIE

Lig je lekker aan het strand door je telefoon te scrollen? Pak deze tijd dan om je vakantiefoto’s meteen in de app te zetten. Dit bespaard je de tijd thuis én alle belevenissen van die dag zitten dan nog vers in het geheugen! Stap voor stap zorg je ervoor dat je tijdens je vakantie het fotoboek al vult.

Ben jij gek op reisverslagen schrijven? Neem dan ook eens een kijkje op het platform Polarsteps. Zij hebben een mooie tool om je reisverslag mooi en overzichtelijk te delen. Daarnaast kun je hier ook je foto’s in kwijt, en bestaat er de mogelijkheid om achteraf via hen een fotoalbum automatisch samen te laten stellen.

Moms.do.travel

Met veel plezier en passie vertel ik je over mijn (eerlijke) ervaringen en geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn doel is om andere vrouwen en mama's te inspireren en erkenning te bieden met als hoofddoel het blijven najagen van mijn eigen droom; Reizen!

%d bloggers liken dit: