Bruiloft |Trouwjurk mee op vakantie?

Je trouwjurk mee op vakantie zodat je je nog één keer een echte princes kan voelen; Ik zeg doen! Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Je trouwjurk mee op vakantie zodat je in een andere omgeving een mooie fotoshoot kan laten maken in je prachtige jurk. Misschien wel op het strand met een prachtige zonsondergang, of misschien zelfs door het water. De keuze is reuze! Ik heb het ook mogen ervaren! De reacties van mijn omgeving ( en dan heb ik het voornamelijk over onze opa’s, oma’s, oud ooms en tantes ) begrepen het niet, ‘dat is toch zonde’ werd er dan gezegd. Totdat ze onze foto’s zagen!

Fotograaf van het resort | Adaaran Select Huduran Fushi – Lhohifushi Island Malediven

Dat is toch zonde van mijn jurk?

Misschien is het zonde, misschien niet? Want zeg nou zelf..? Wanneer komt de jurk überhaupt de kast nog uit? Misschien neem je jezelf voor om de jurk elk jaar nog te passen om te kijken of je nog op je oude gewicht bent. Of misschien laat je er een mooi wiegen-dekentje van maken voor je (toekomstige) kleintje. Wat je plan ook is; neem (als je de mogelijkheid hebt) je jurk mee naar je bestemming, zodat je daar nog een prachtige fotoshoot kan laten maken van jou je man.

Hoe dan?!

Wij maakten een backpackreis door Sri Lanka, waarna we doorvlogen naar de Malediven om te relaxen. De Malediven is bij uitstek de mooiste locatie om een tweede “newlyweds” fotoshoot te doen. Omdat wij eerst een backpackreis door Sri Lanka maakte ( en een trouwjurk niet handig is om mee te zeulen ) had ik met het eerste hotel in Sri Lanka afgesproken dat ik daar mijn trouwjurk ( en Sander’s pak ) kon laten hangen, zodat wij de mogelijkheid hadden om alleen met onze backpacks door te reizen. Uiteraard hebben wij dit hotel ook als eindovernachting op Sri Lanka gebruikt. Aan de start van onze reis was het wel even spannend om onze kleding achter te laten, maar gelukkig ging alles goed!

Ben je nog niet overtuigd? Hier wat voordelen op een rijtje:

  • Je kunt jezelf nog één dag een echte prinses voelen!
  • Je haalt het maximale uit je jurk, want zeg nou zelf; goedkoop zijn ze niet…
  • Op menig bruiloft heerst er een enige mate van spanning ( bij mij wel in ieder geval! ). De grote last is van je schouders, dus je kunt nu extra meer genieten van de fotoshoot en de tijd samen met je man!
  • Als je op een resort zit vinden de omringende gasten het GE-WEL-DIG om een bruidspaar te zien. Voor ons werd er dan ook echt geklapt en gefloten als we voorbij liepen. Je voelt je weer net zo speciaal als op je trouwdag.
  • Je kunt je look aanpassen naar de sfeer. Op mijn trouwdag had ik een vast kapsel, zodat ik zeker wist dat dit goed bleef zitten de hele dag door. In de Malediven koos ik ervoor om mijn haar lekker los te laten, de hoepel onder de jurk weg te laten, op blote voeten rond te lopen, en kon ik mijn bruine kleurtje showen, echt relaxed!
  • Omdat wij midden in de winter trouwden, wisten we bij voorbaat al dat het weer niet al te best kon zijn en de zon een hele kleine kans had. Daarom was het voor ons extra fijn om ook foto’s in het zonnetje te hebben.
De jurk na het feest, de reis, en de fotoshoot op het strand

Je moet er natuurlijk wel tegen kunnen dat je jurk misschien niet zo wit meer zal zijn als tijdens je trouwdag. Een groot gedeelte van het zwarte hebben we nog kunnen verwijderen ( bij de stomerij uiteraard ) maar de vlek er helemaal uitkrijgen was helaas niet mogelijk. Maar de herinneringen zijn er!

Wat heb jij met je trouwjurk gedaan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: