Bruiloft | Onze winterbruiloft

Op 20 januari 2018 hebben Sander en ik onze prachtige winterbruiloft gehad. Ik houd heel erg van het gezellig winterseizoen; vroeg donker, kaarsjes en warme drankjes, ik hou ervan! Het was een prachtige dag met veel vrienden en familie. Door het aanbrengen van persoonlijke elementen, hebben we er echt onze dag van weten te maken. Ik geef je graag een kijkje in de voorbereidingen van onze bruiloft!

De dag

Qua programmaverloop hebben wij ‘denk ik’ een redelijk traditioneel verloop van de dag aangehouden. Onderstaande collage geeft de diverse momenten weer. Benieuwd naar mijn draaiboek? Deze vind je onderaan deze pagina!

Foto’s zijn gemaakt door Totem fotografie

A touch of blue

Als ‘blauwe’ draad door de dag heen heb ik een touch of blue toegevoegd. Dit maakte alles één geheel. Bovendien past het donkerblauwe thema naar mijn mening heel goed bij een winterse bruiloft. Tijdens mijn zoektocht naar decoratie en de perfecte details, heb ik veel gebruik gemaakt van etsy.nl en aliexpres.nl.

Moodboard

Denk je na over een winterse bruiloft? Via onderstaande button deel ik graag mijn moodboard met jou. Wellicht vind je hier inspiratie voor jou eigen magische bruiloft.

Draaiboek

Ik laat niks aan het toeval over, dus je kunt je misschien wel voorstellen dat mijn draaiboek vol zat met details. Misschien was het wel een beetje ’te’ gek, maar het gaf mij rust om alles tot in de detail op te schrijven zodat iedereen die ermee te maken had precies wist hoe ik het voor me zag. Het is immers de mooiste dag van je leven, en daar wil je dan ook alles uithalen.

Moms.do.travel

Met veel plezier en passie vertel ik je over mijn (eerlijke) ervaringen en geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn doel is om andere vrouwen en mama's te inspireren en erkenning te bieden met als hoofddoel het blijven najagen van mijn eigen droom; Reizen!

%d bloggers liken dit: