Uitjes | Harm’s Hoeve

Harm’s Hoeve. Een speelboerderij in Malden (Gelderland). Wij reden er per toeval langs toen we op de terugweg waren van een mini vakantie in Centerparcs. Wat was dit een leuke plek! Voor de kids is er veel te doen, speeltoestellen, naar de dieren kijken, en voor de papa’s en mama’s is er een terrasje waar wat gedronken kan worden.

De dieren

Ruben keek z’n ogen uit op de speelboerderij. Het is een leuke omgeving, en de dieren zijn op een toegankelijke manier weggezet in de stal. In de stal zelf kun je ook een trap op klimmen waardoor je de dieren van bovenaf kunt bekijken. Je kunt voer kopen om de dieren eten te geven. Ze hebben kippen, koeien, varkens, schapen en geiten. Op deze manier is het echt fantastisch om je kind kennis te laten maken met de dieren en de boerderij.

Spelen, spelen, spelen

Terwijl je op het terras zit kun je genieten van je spelende kroost. Er is een zandbak, en er is een divers aanbod aan traptrekkers en tunnels waar de kids doorheen kunnen lopen. De speelboerderij is dus van alle gemakken voorzien voor een perfect ochtendje of middagje weg. Ze hebben overigens een binnen én buiten eetgelegenheid.

Boerderij winkel

Naast dat je er met je kids kunt spelen en wat kan consumeren. Hebben ze er ook een prachtige boerderij winkel met streekproducten etc. Daarnaast verkochten ze er ook speelgoed (trekkers etc.). Dit resulteerde er natuurlijk in dat Ruben met een speelgoedje de boerderij verliet.

Deze speelboerderij raad ik zeker aan om eens te bezoeken als je in de buurt bent.

Laarsjes aan, en gaan!

Link naar website

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: