Review | Deryan travel cot baby

Het Deryan babybedje is voor ons de beste aankoop ooit geweest. We hebben beide varianten ervaren;de baby én de peuter travelcot! In deze blog deel ik onze ervaring met de baby variant (Deryan travelcot). En hoe werkt het nu precies?

Deryan travelcot | Baby bedje

Het Deryan travelcot babybedje is makkelijk te vervoeren door zijn licht gewicht en is compact. Hij wordt geleverd met een handig tas met hengsels zodat je hem makkelijk aan je arm/schouder kan hangen. Tijdens onze backpackreis met Ruben hebben we het tentje gewoon aan onze backpacks gehangen. Dit ging perfect!

Zo ging het Deryan travecot mee aan de backpack

Wennen aan het bedje

Het eerste tentje kocht ik via marktplaats. De verkoopster attendeerde mij er toen op, om op tijd te beginnen met het wennen in het tentje. Zij begon met haar zoontje in het tentje toen hij 1 jaar was, en toen was het helaas te laat. Vanaf 7 maanden zijn we bij beide jongens begonnen met “wennen” in het tentje. Het wennen deden we gewoon in hun eigen slaapkamer. Bij beide jongens is het gelukt om ze tijdig in het bedje weg te leggen. Wij kochten het tentje in eerste instantie voor onze reis naar Bali, maar later bleek dat we hier nog veel meer plezier van zouden hebben.

Op visite? Tentje mee!

Af en toe komt het wel eens voor dat we met de kids in de avond op visite gaan bij familie of vrienden. Wij nemen dan altijd het tentje mee zodat ze een vertrouwde omgeving bij zich hebben. Het tentje zijn ze gewend, en waar we ook zijn, ze slapen er heerlijk in.

Tot wanneer kun je het tentje gebruiken?

De Deryan travel cot baby kun je tot ongeveer 2,5 jaar gebruiken. Natuurlijk zal dit ook afhankelijk zijn van de grootte van je kind. Voor Ruben zijn we al gauw over gegaan naar een grotere peutervariant, maar dat kwam ook mede doordat zijn broertje erbij kwam waardoor we ook echt een tweede tentje nodig hadden.

Waar slapen jouw kindjes in op reis?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: