Kimberly Roosendaal
momsdotravel@hotmail.com

Meer weten?

Of heb je opmerkingen, suggesties of leuke ideeën. Neem dan gerust contact met mij op via bovenstaand mailadres. Of vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Hi! Ik ben Kimberly

Ik ben Kimberly (28). In 2018 ben ik getrouwd met Sander (28) waarmee ik al samen ben sinds mijn 13de. In 2018 zijn we voor het eerst ouders geworden van onze zoon Ruben en in 2021 van ons zoontje Kai.

Samen met Sander heb ik al meerdere landen bezocht en we genoten hier volop van. Het avontuur, de vrijheid, en het opsnuiven van een andere cultuur was voor ons het ultieme geluk! De wens om een kleintje te verwelkomen was inmiddels ook erg groot. Ik was echter niet van plan om het reizen op de lange baan te schuiven. De tijd na de zwangerschap vond ik een enorme impact hebben op ons leven samen, maar ook op sociaal en werkvlak. Dit heeft mij doen nadenken…Ik wilde meer uit het leven halen en echt iets doen waar ik al mijn passie in kwijt kan.

De geboorte van Ruben triggerde dan ook iets in mij, waardoor ik de drang kreeg om mijn ervaringen met andere te delen. Daarnaast lees ik zelf ook graag ervaringen van anderen en vind ik het heerlijk om dit met iedereen te delen.

Met de continue drang om de wereld te ontdekken én het avontuur als jonge moeder, ben ik door deze ultieme verandering op het idee gekomen om dit te delen middels een blog. Een blog met mijn ervaringen over het moederschap, de mooie reizen die we maken én deel ik graag mijn verhalen & tips met jullie.