Reizen | Babycare lounge Schiphol

Voordat we Ruben hadden, huppelde ik na de douane vrolijk over Schiphol, en waagde we nog wel eens een gokje bij het Holland Casino. Dat is natuurlijk allemaal anders met een kleine dreumes mee… Ik was heel benieuwd naar de mogelijkheden met dreumes nadat je de douane gepasseerd bent. Want wat ga je doen met je dreumes?

Heb je nog een klein baby’tje? Dan kan je als baby (hopelijk) heerlijk slaapt in de draagzak of kinderwagen, nog lekker een rondje taxfree shoppen of een drankje drinken. Is je kindje al wat ouder? Dan kan het wel eens een uitdaging zijn, vooral als het tijdstip van het boarden tegen zijn/haar slaaptijd aan zit.

Na wat googlen kwam ik op de website van Schiphol uit bij de babycare lounge. Over het algemeen vond ik hier vrij weinig informatie over. Ik besloot daarom om de babycare lounge, tijdens ons bezoek aan Schiphol eens te bezoeken en hier een artikel aan te wijden.

Vrij spel in een lege babylounge!

Na een zoektocht hebben we de babycare lounge gevonden! Dit was nog niet zo gemakkelijk. Het zit een beetje verstopt in het gedeelte Holland Boulevard tussen lounge 2 en lounge 3. Wat natuurlijk ook wel lekker is want het is er heerlijk rustig. Je komt binnen in een kamer waar tussen gordijnen allemaal ledikantjes staan met daarnaast een zitgedeelte voor de ouders. Er is een magnetron aanwezig, en je hebt er zelfs de mogelijkheid om je kindje te wassen in een grote wasbak.

Op ons tijdstip (omstreeks 20:00 uur) was het er erg rustig. We hebben een plekje gezocht en hebben Ruben lekker weggezet in het ledikantje. Ondanks dat Ruben erg moe was, zag hij het niet zitten om hier een slaapje te doen. Maar ach, even kunnen bewegen en niet in de draagzak hoeven zitten vóórdat we het vliegtuig ingaan is natuurlijk ook niet erg. Terwijl Sander bij Ruben blijft, besluit ik wat te eten voor ons te halen.

Mijn conclusie: Het is heerlijk om in de babycare lounge tot rust te komen op het drukke Schiphol voordat je begint aan de vliegreis. Je kunt hier je kindje in alle rust verschonen, wassen, laten eten, en slapen. En nog een andere bijkomstigheid; Je hebt als ouder ook een comfortabele bank om op te zitten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: