Mama | 5x mijn favoriete mamabloggers (vloggers)

Een mamablogger (vlogger). Vóór en tijdens mijn zwangerschappen heb ik enorm veel steun aan de mamablogger(s). Ik was nieuwsgierig naar de verhalen van andere, keek naar bevallingsvideo’s, en zwangerschapsupdates. Ik was opzoek naar erkenning, tips, en ervaringen van andere mama’s (to be). Ik wilde me begrepen voelen en uitzoeken, dat wat ik voelde, of dat normaal was. Onderstaande mama’s hebben mij daarbij geholpen!

Kelly Caresse

Kelly Caresse is een jonge mamablogger van drie meisjes. Ze neemt je mee in de chaos van haar leven met drie jonge meisjes. Ik vind het vooral prettig om haar te volgen, omdat ze eerlijk is over het moederschap. Ze laat haar gevoel spreken en laat niks onbesproken. Ze heeft ook een erg gezonde leefstijl vanwege haar diabetes. Iets wat ik heel erg bewonder, want die gezonde leefstijl is bij mijn nog ver te zoeken.

Kelly doet aan bloggen, vloggen, en heeft haar eigen online community.

Alboe.nl

Alboe.nl is opgericht door twee goede vriendinnen. Kim en Ilonka. Ze komen beide, net als ik, uit het mooie Brabant. Voornamelijk Kim vond ik erg prettig om te volgen tijdens mijn beginnende carrière als moeder. Ze is moeder van twee meisjes, en ze heeft haar beide zwangerschappen week voor week bijgehouden via haar vlogs. Het is een heerlijk platform vol informatie over het moederschap, lifestyle en interieurtips.

Kim en Ilonka doen aan bloggen, vloggen, en hebben hun eigen kledinglijn.

Sanny zoekt geluk

Sanny is een inspirerende vrouw die staat voor een positiever en bewuster leven. Ze is moeder van twee meisjes. Ze inspireert je om je eigen pad te volgen. Ze heeft een fijne ‘feelgood’ blog en is bovendien goudeerlijk over het moederschap. Dus…opzoek naar zelfreflectie? Volg dan zeker Sanny!

Sanny doet aan bloggen, vloggen, en heeft een online programma.

De huismuts

De huismuts is ooit begonnen al interieurblog. Inmiddels is Rachel van Sas (eigenaresse van de huismuts) zo bekend geworden met haar nieuwe boek; ‘mom,you got this’, dat ze een mooie mama community om haar heen heeft gebouwd. Inmiddels is Rachel van Sas een nieuw avontuur aangegaan, namelijk; de aankoop van vakantiepark ‘het wyldepad’ in Friesland. Aangezien ik zelf in de Leisure en hospitality branche werk, vind ik het erg vermakelijk om dit te volgen.

Rachel (de huismuts) doet een vloggen, heeft een boek uitgebracht, en kocht een vakantiepark!

Gezin op reis

Ik ben gezin op reis niet gaan volgen vanwege de zwangerschapsupdates; maar meer om mijn reisinspiratie met kleine kinderen ‘levend’ te houden. Ben je net als ik een fervent reiziger en heb je kinderen? Dan is het erg leuk om de blog gezin op reis te volgen. Voor vele van ons stopt het reizen na het hebben van kinderen. Marcel en Tikva inspireren je juist graag om te blijven reizen met kinderen. Dit platform zit vol reistips, verhalen van mooie reizen, en handige reviews.

Marcel en Tikva doen aan bloggen en hebben onlangs een e-book uitgebracht.


Advertentie

2 reacties op “Mama | 5x mijn favoriete mamabloggers (vloggers)”

  1. De blog van Sanny kende ik nog niet, bedankt voor de tip!

    Like

  2. Leuk! Echt een aanrader. Zo’n positieve vrouw.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: