Uitjes | Pannenkoekenmolen De Graanhalm

Pannenkoekenmolen de Graanhalm

Pannenkoekenmolen de Graanhalm in Burgh Haamstede is wat ons betreft een hele fijne plek om even te stoppen als je in Zeeland bent! Ze hebben een prachtige molen, een leuk pannenkoekenrestaurant, een speeltuin, en een heerlijk winkeltje met eigen gemaakte lekkernijen.

Het pannenkoekenrestaurant

Geniet van een heerlijke pannenkoek onder het genot van hun eigen speciaal biertje en neem een kijkje in de molen. Ze malen de Zeeuwse Vlegel volkoren die ze gebruiken voor de pannenkoeken helemaal zelf. Super ambachtelijk dus! Naast een heerlijke pannenkoek is het ook mogelijk om hun zelf gemaakt ijs te bestellen. Ze maken het ijs voornamelijk met vruchten uit eigen tuin.

Speeltuin

Een kleine speeltuin ligt naast de molen waar de kids lekker kunnen ravotten terwijl jij geniet van een drankje op het naastliggende terras.

Tip! De Zzeeuwse Zzangria is echt een aanrader.

Winkeltje

Naast de molen zit ook een leuk winkeltje waar ze een groot assortiment aan Zeeuwse streekproducten verkopen. Erg leuk voor als je opzoek bent naar Zeeuwse souvenirs. Maar daarnaast verkopen ze ook veel zelf gemaakte items zoals, meel voor pannenkoeken en koekjes, advocaat, speciaal biertjes etc.

Pannenkoekenmolen de Graanhalm
Vanaf het terras uitzicht op een deel van het speeltuintje en het winkeltje

Thuis nagenieten

Na ons heerlijke middagje bij de pannenkoekenmolen de Graanhalm besluiten we nog wat leuks uit te zoeken in het winkeltje. Ruben koos voor de koekjes mix. Ik kan je vertellen dat dit echt een aanrader is. Je proeft de ambacht in het meel. Ze waren heerlijk!

De koekjesmix van de pannenkoekenmolen de Graanhalm
Ontdek het zelf!
Klik op onderstaande button om door te klikken naar de website.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: