Uitjes | Ervaring met babyspa

evallen was van Kai. Ik zag het anders, en misschien kwam het wel door corona en het gebrek aan herinneringen maken. Niks mocht en de drang naar iets bijzonders doen (en prikkels) was groot. Dus toen ik de website van social deal een leuke babyspa deal voorbij zag komen dacht ik, waarom niet? Ik kocht een voucher en maakte een afspraak. En wat bleek? Ik was oprecht verrast!

Wij gingen naar Dreams baby spa en massage in Bergen op zoom.

Babyspa

Heerlijk zen binnenkomen

Bij binnenkomst werden we al verrast door de relaxte sfeer die er hing. Het was er lekker warm en de badjes stonden al klaar om de baby’s in ontvangst te nemen. Zelfs de namen van de baby’s stonden op het wolkje bij het desbetreffende badje geschreven. Wat een welkom!

 

Wist je dat…

Ze naast het floaten ook babymassages aanbieden? Én ze hebben een familie jacuzzi waar je in alle rust -onder een sterrenhemel van lichtjes- kan genieten van je gezin. Top toch?

 

Alles bij de hand

Ze hebben daadwerkelijk aan alles gedacht. Een schone handdoek, een zwembroekje, billendoekjes etc. alles is voor handen om je baby te voorzien van een heerlijke wellness ervaring. Het is er schoon en netjes.

Babyspa

Ervaring

Ik moet zeggen dat ik enorm verrast was over het effect wat de babyspa had op Kai. Ondanks dat hij al een erg vrolijk baby is, fleurde hij helemaal op in het bad. Hij was volledig aan het genieten van zijn vrijheid wat het water hem gaf. Wij aanschouwde dit tafereel onder het genot van een lekker bakje koffie. Kai spartelde lekker in het rond en genoot van het warme water. Het was een zichtbaar blij ventje. En blije baby, is blije ouders! Ondanks dat deze ervaring maar kort duurt (30 minuten) was het leuk om een keer meegemaakt te hebben.

Babyspa

Conclusie

Als je de ruimte hebt om de babyspa een keer te bezoeken, dan zou ik het zeker aanraden.

Heb jij al een tripje naar de babyspa gepland staan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: