Al een tijdje wil ik met de jongens naar Peppa Pig World in Leidschendam. De jongens zijn gek op de filmpjes van Peppa. Dus… het perfecte moment vinden, en hup de auto in!

Leeftijd: Vanaf 1,5 jaar

Als dagtrip of dagdeel?
Omdat de speelruimte niet groot genoeg is voor een dag vullend programma, besluit ik mijn trip naar Peppa Pig World of Play te combineren met andere activiteit. In de ochtend bezocht ik Peppa Pig World of Play en in de middag ging ik mijn ouders ophalen op Schiphol, zij kwamen die dag terug van vakantie, dus vliegtuigen kijken was de perfecte aanvulling in onze trip!

Tip! Van plan om een dagje te shoppen mét kids? Dan kan het een leuke toevoeging zijn op je shopdagje. Peppa Pig World ligt namelijk middenin de Mall of the Netherlands.

Wat is onze ervaring?
We vonden Peppa Pig World of Play echt fantastisch. De kids kunnen zich onderdompelen in de wereld van Peppa Pig en helemaal opgaan in hun eigen belevingswereld.

Bij binnenkomst kregen we een boekje met een speurtocht erop. Erg leuk, zo kunnen ze opzoek naar de voorwerpen op de kaart. Voor onze jongens ging de speurtocht niet op. Bij hen vlogen de rollenspellen je om de oren. Voor ieder kind is er dus wel een leuke manier van spelen te ontdekken.

Een paar uurtjes in Peppa Pig World of Play was voor ons voldoende. Ga er dus vooral naartoe als je in de buurt bent. Of combineer het uitje net als wij met een andere activiteit.

Voordelen van de binnenspeeltuin:

  • Kids kunnen veilig opgaan in de omgeving. Er is één ingang waar een medewerker staat waardoor de kids niet zomaar weg kunnen glippen.
  • Je kunt er wat te drinken, lunch of snacks bestellen. Altijd belangrijk, toch?
  • Genoeg zitplekken voor volwassenen zodat de kids naar hartenlust kunnen spelen (je kunt natuurlijk ook als ouder mee op avontuur).